Nieuwsbrief – Congres 16 april 2015: Hard/t voor de Zaak

Tersprake - Annemarie Babette Anketrien

KOM JE OOK?

HARD/T VOOR DE ZAAK CONGRES 2015
Op donderdag 16 april
LAGE VUURSCHE

Beste lezer,

Ben jij benieuwd hoe klanten denken in 2020? Of zelfs in 2030? Wij wel!
Daarom staat het 2de Congres ‘Hard/t voor de Zaak’ in het teken van… dé toekomst!

Een toekomst waarin Big Data, online klantcontact (kan het echt?), klantreizen en nieuw denken centraal staat.

Futorist Tony Bosma laat je duizelen op je stoel en zorgt dat al je denkkaders worden opgerekt met kennis over de klant van morgen. Inspiratie verzekerd!

We hebben Transavia. Daan Noordeloos vertelt (smakelijk) hoe je door duidelijke keuzes te maken de Passenger Experience Index kan opkrikken. Ofwel in gewoon Nederlands: Hoe gaaf is vliegen?!

En Martin de Lusenet van de ING vertelt over de ommezwaai van ING in haar communicatie naar de klanten: Persoonlijker, relevanter, beter afgestemd over de verschillende kanalen. En vooral: beter luisteren naar de klant, oftewel interactieve marketing.

Patiëntgerichtheid in de zorg is een hot item. Frits van den Assem onderzocht alles (o.a. bij Disney en in samenwerking met Fred Lee) en behield het goede, wat leidt tot een boeiende visie op het creëren van tevreden patiënten en trotse medewerkers in de zorg.

24/7 chat?
Heb jij al een online chat functie op je website? Of contact via Whatsapp met je klanten? Gek? Dacht het niet! De klant van de toekomst vindt het ontbreken van deze kanalen net zo irritant als de oude buurtsuper die tussen de middag dicht is. Loek de Wijze, Online Klant Expert neemt ons mee in de wereld van de do’s en don’ts in het online klantcontact.

Wil jij ook leren van andere branches? Weten hoe je je medewerkers hierin meeneemt? En veel tips en inspiratie mee naar huis nemen?
Meld je dan aan door een mail te sturen naar Anketrien@TerSprake.com.

We zien je graag op 16 april!

Hartelijke groeten,

Annemarie * Anketrien * Babette

Tersprake -  Hard-t voor de zaak congres 2015

Congres 16 april 2015

Tersprake -  Hard-t voor de zaak-klant

Nog even de feiten op een rij

Donderdag 16 april 2015 van 13.30 tot 17.30 met borrel na.

Het congres vindt plaats op een unieke locatie: de Ernst Sillem Hoeve op de Lage Vuursche. Met de YMCA als enige aandeelhouder draagt je aanwezigheid op ons congres bij aan belangrijke jeugd – en jongerenprojecten. Een mooi gegeven! En er is ook nog eens een érg leuke bar :-)! (www.esh.nl)

Wij zijn trots op onze Line up:

Tersprake -  Tony Bosma, FuturistTony Bosma, Futurist
Internationaal gerenommeerd futurist Tony Bosma staat bekend om zijn confronterende en inspirerende lezingen. Hij geeft een beeldende presentatie die aanzet tot denken. Hij trekt de hedendaagse wereld in twijfel en schetst daarbij ook de nieuwste en meest verstorende trends en ontwikkelingen en welke invloed dit heeft op de dag van vandaag.

Tersprake -  Martin de Lusenet van INGMartin de Lusenet van ING
Hoe pas je het best je aanbod aan op je doelgroep? ING laat het zien. ING won de Customer Data Award 2013 met hun Op Maat Marketing programma.
Elke keer staat de vraag centraal: “Waar zit deze klant op te wachten?”. Zo sluit je aan bij de klant, geef je hem het gevoel dat je hem/haar begrijpt en niet zomaar van alles ‘uitstort’ over de klant.
ING deelt de tips en tops van deze werkwijze zodat jij het kan vertalen naar je eigen organisatie.

Tersprake -  Daan Noordeloos van TransaviaDaan Noordeloos van Transavia
Daan maakt een korte vlucht door de klantstrategie van Transavia, de Passenger Experience Index (PXI) en het verandertraject waarlangs de medewerkerbeleving en klantbeleving hand in hand worden verbeterd. Transavia kiest heel duidelijk voor: blije medewerkers, blije klanten!
Daans optreden zal je lang bijblijven.

Tersprake -  Loek de Wijze van TeleperformanceLoek de Wijze van Teleperformance
Met 175.000 medewerkers in 65 landen én contact met 1/3 van de wereldbevolking mag Loek zich met recht klantexpert noemen. Hij werkt oa voor Google, Adidas online, Bol.com, Nespresso, G-star online en Philips Online. Loek neemt ons mee in klantcontact via alle innovatieve kanalen zoals chat, WhatsApp en social media.
Voor de jongeren al heel gewoon, je vraag stellen en direct antwoord krijgen. De klant van de toekomst wil niet wachten tot openingstijd, maar gemakkelijk een goed antwoord op zijn vragen. En wil je internationaal meetellen dan is 24/7 een must! Tijdsverschillen zijn geen excuus :-).

Tersprake -  Frits van den Assem, Patient Centred Care AssociationFrits van den Assem, Patient Centred Care Association
Frits van den Assem is grondlegger van de PCCA en neemt ons mee in klantgerichtheid in de zorg en de effecten daarvan.  Hij laat ons kijken bij anderen, legt vernieuwende verbanden, experimenteert en leert van het resultaat.
Hij stelt dat klantloyaliteit en medewerkers trots leiden tot uitstekende en duurzame bedrijfsresultaten.
Alleen daarom al mag hij niet ontbreken op ons congres! Sinds 2010 is hij zakenpartner van Fred Lee, auteur van het boek: If Disney Ran Your Hospital.

De tips en inzichten kunnen ook op alle andere branches worden toegepast.

En beloofd… na dit rijtje indrukwekkende mannen
sluiten we af met een leuke act van een vrouw :-).

Ben jij er bij? Op 16 april?
Meld je aan voor deze leuke, leerzame en inspirerende middag door een mail te sturen naar Anketrien@TerSprake.com of door simpel deze mail te beantwoorden.

Entreeprijs is € 200,- per persoon excl BTW.

TerSprake Kernachtig in Klantgerichtheid

Wij begeleiden organisaties om hun ambitie in Klantgericht Ondernemen stevig in de organisatiecultuur op te nemen. En vervolgens adviseren en begeleiden we bij de vraag hoe zij hun medewerkers daarin mee krijgen. Het resultaat: enthousiaste medewerkers, enthousiaste klanten en meer omzet.