Flitsworkshops voor grote groepen

TerSprake verzorgt flitsworkshops voor grote groepen (15 – 200 personen) over klantgerichtheid en/of over ondernemerschap.

In 2 uur tijd wordt het bewustzijn van een hele organisatie of afdeling aangescherpt op Klantgericht Ondernemen. Het is geen lezing maar een interactieve bijeenkomt dus mensen worden aan het denken gezet! We zorgen ervoor dat de deelnemers zich optimaal herkennen in de voorbeelden die we geven.

De flitsworkshops in ons pakket:

Klantgerichtheid en ondernemerschap

Als je denkt dat klantgerichtheid nog gaat over ‘goedemorgen’ zeggen en de telefoon binnen drie keer opnemen…think again! In deze flitsworkshop ‘schudden’ we de denkbeelden over klantgerichtheid en ondernemerschap op. We voeden de deelnemers met nieuwe inzichten en rekken de grenzen op.

We zorgen dat deelnemers geïnspireerd en met een ‘open mind’ de zaal verlaten.

Deze flitsworkshop wordt vaak ingezet aan het begin van een verandertraject waarbij het belangrijk is dat alle medewerkers ‘dezelfde taal’ spreken en de begrippen die centraal staan in de verandering op dezelfde manier uitleggen. Het is een interactieve workshop.

Inzicht in verandering

De verandercurve geeft inzicht in hoe veranderingen lopen. De verandercurve als interventie is zowel interessant voor jezelf als je door veranderingen gaat, en zéker als je anderen bij die veranderingen begeleidt of leiding geeft eraan.

We maken de interventies beeldend als in een sketch maar laten ook zeker de verandering ‘voelen’. De deelnemers krijgen inzicht in de manier waarop ze het beste hun communicatie kunnen richten in de verschillende fases van de verandering.

We ‘spelen’ de curve waarbij we gebruik maken van cases die recent in de deelnemersgroep spelen.

De interventie wordt door eerdere deelnemers humoristisch, confronterend, herkenbaar en laagdrempelig genoemd.


Naast deze flitsworkshops kunnen we met diverse andere onderwerpen goed uit de voeten. Een flitsworkshop op maat is geen enkel probleem.