Selecteer een pagina

Interim

Traject

Ter Sprake kan tijdelijk of langere tijd een team en/of een verandertraject begeleiden. Wij geven een frisse blik en zijn een positief kritische meekijker in de verandering waar je voor staat.
We werken vanuit een bedrijfskundige basis, aangevuld met inzicht in processen, gedrag en in veranderkracht van mensen en teams.
We maken ons snel de wereld en de taal eigen van onze opdrachtgever zodat we mee kunnen praten over inhoud van het werk en de gekozen strategie.
We hebben een goed gevoel voor verhoudingen en kennen de belangen van management, teams en medewerkers en weten deze goed op elkaar af te stemmen. We spiegelen op elk niveau.

Ter Sprake vult ad interim opdrachten voor commerciële en non-profit organisaties. Van scheepsbouwer tot zorginstelling, van bibliotheek tot hogeschool.

Anketrien

Anketrien

Contactpersoon

“Door mijn ervaring als interimmer in verschillende bedrijven heb ik snel door waar de cruciale drukpunten zitten in de verandervraagstukken. Ik houd ervan om te verbinden met mensen en als interimmer kan dit voor langere tijd. Ik word er blij van als ik echt iets kan toevoegen.”

Praktisch:

  • Ter Sprake vervult deze opdrachten met een all-round interimmer die snel is ingewerkt en direct aan de slag kan.

Interesse?

Heb je interesse in dit traject, neem dan contact met ons op door het contactformulier hiernaast in te vullen.

Meer informatie? Neem contact op!