Selecteer een pagina
Met veel plezier presenteren we je onze nieuwe looks. We hebben ook mogen ervaren hoe spannend het is als verandering over jezelf gaat. Het is geweldig om je gedachten te vertalen naar een heldere visie en strategie. Met daarna de ware uitdaging: hoe geef je vorm en inhoud aan die woorden?

Nieuwe looks

Voor ons was het tijd om de boel op te schudden. We lieten onze klanten onvoldoende zien wat ons bezighield. We wilden onze ervaring met organisatieverandering delen. Onze klanten vertellen over de kracht van goede samenwerking, effectieve communicatie, meer wendbaarheid en veranderingsbereidheid. Dit zie je terug in ons logo. Gebaseerd op de zwerm vogels. Wendbaar, flexibel, veranderingsbereid en: doelgericht.

Bij de naam noemen

Nu staan wij voor de volgende stap: vorm en inhoud geven aan ons merk. Zaken bij naam noemen. Vragen stellen: wat bedoelen we nu ├ęcht met onze visie en strategie?

Dat doen we ook graag bij klanten. Vaak horen we na afloop van trajecten dat deelnemers eindelijk snappen wat wordt bedoeld met de nieuwe koers van de organisatie. Omdat we doorvragen. En we pas stoppen als iedereen het weet. Pas dan kun je meebewegen. Pas dan ben je wendbaar en veranderingsbereid.

Annemarie Noordam, Babette van den Brink, Anketrien Schillhorn van Veen

Geïnteresseerd in onze flitsworkshop veranderkracht? Een perfecte kick-off voor uw verandertraject. In 2,5 uur schudden we de denkbeelden op en geven inzicht en energie voor de nieuwe koers. Veilig, met humor, en veel energie. Omdat veranderen vooral ook leuk kan zijn! Mail: info@tersprake.com
[.$?*|{}() 0=”%91″ _i=”1″ _address=”1″ /][^; _i=”2″ _address=”2″ /][1 _i=”3″ _address=”3″ /]

Share