Selecteer een pagina

Babette

Het allerbelangrijkste in het leven vind ik, dat mensen eigen keuzes maken. Bewust en met volle verantwoordelijkheid. Vanuit eigen overtuigingen. Ik vind het belangrijk om deze keuzes te duiden. Soms zijn mensen zich namelijk niet bewust dat ze een keuze hebben.
Ik kan goed weerstanden benoemen in groepen of bij mensen, waardoor de lading er af gaat en er weer objectief naar kan worden gekeken. Bijvoorbeeld in de communicatie. Samenwerken of je doelen bereiken is vaak afhankelijk van communicatie. Hoe bewuster je dit doet, hoe makkelijker het gaat.

Annemarie

Ik geloof dat ieder mens het vermogen heeft om zichzelf te ontwikkelen door bewust te handelen en bewust keuzes te maken. Dat mensen zoveel krachtiger zijn dan ze zelf denken en voelen.
Ik krijg mensen in beweging door te inspireren en het proces te spiegelen. Het gaat mij er daarbij om dat je ziet wat je doet en wat het effect is. En dat je je daarna afvraagt: wíl ik dat effect? Pas dan heb je de bereidheid om een stap te zetten in je ontwikkeling. Ik zie makkelijk de verbanden en plaats dit in een brede context. Dit doe ik met enthousiasme, met veel energie en vanuit compassie.

Anketrien

Veranderen is naast leuk en vernieuwend, óók loslaten en uit je comfortzone stappen. Het bekende loslaten.
Ik vind het boeiend om te onderzoeken wat iemand ‘trekt’ in een verandering, maar ook wat iemand vasthoudt in het huidige. Daar met compassie over in gesprek gaan, in spiegelen en emoties bespreekbaar maken, daar word ik blij van.
Iemand een stapje vooruit helpen en inzicht geven. En daarmee teams, afdelingen en organisaties vooruit helpen.
Met aandacht, èchte aandacht.

Patricia

Mail je ons? Dan krijg je contact met Patricia. Onze business & event manager die alle zaken op kantoor strak regelt en onze trainingstrajecten goed organiseert! Van privacy wetgeving tot WordPress, van CRM systemen tot offerte check, Patricia doet het.

Patricia is ook in te huren voor het organiseren van elk denkbaar zakelijk evenement. Voor meer informatie: www.patriciaherni.nl, Linkedin.